Sim Only vergelijken

Vergelijk Sim Only

Sim Only vergelijken

TOP 4 TIJDELIJKE deals deze week:

Lebara – 15 GB / 150 min v.a. € 5,00*
50+mobiel – 20 GB / onb. min € 9,50
Ben – 20 GB / 200 min € 10,00
Youfone – 15 GB / 200 min € 6,50

Sluit snel af, want dit zijn tijdelijke acties met extra voordeel.

TOP 2 onbeperkt internet deals:

Odido – Unlimited vanaf € 22,50
Vodafone – Onbeperkt vanaf € 25,00

(* voor de eerste 3 maanden)

Tijdelijke actie

Lebara - Sim Only abonnement

Lebara

Vanaf € 2,00

Bekijken →

KPN netwerk

Gratis bundel aanpassen

Databundel acties

Prijs voor de eerste 3 maanden

Meer informatie →

Tijdelijke actie

Ben - Sim Only abonnement

Ben

Vanaf € 6,50

Bekijken →

Odido netwerk

4G of 5G netwerk

Databundel acties

Gratis aansluiten

Meer informatie →

Populair

Sim-only-50+mobiel

50+mobiel

Vanaf € 6,00

Bekijken →

Vodafone netwerk

Altijd gratis onbeperkt bellen

Databundel acties

Geen aansluitkosten

Meer informatie →

Populair

Sim only Youfone

Youfone

Vanaf € 4,00

Bekijken →

5G netwerk van KPN

Maandelijks opzegbaar

Databundel acties

Geen aansluitkosten

Meer informatie →

Populair

Sim only Odido

Odido

Vanaf € 11,50

Bekijken →

5G netwerk

Onbeperkt internet mogelijk

Maandelijks aanpasbaar

Geen aansluitkosten

Meer informatie →

Populair

Sim only Vodafone

Vodafone

Vanaf € 12,50

Bekijken →

5G netwerk

Onbeperkt internet mogelijk

Data delen

Extra korting i.c.m. Ziggo

Meer informatie →

Populair

Sim only - Simyo

Simyo

Vanaf € 7,00

Bekijken →

Betrouwbaar netwerk van KPN

Optie maand­abonnement

Maandelijks aanpasbaar

Geen aansluitkosten

Meer informatie →

Populair

Sim-only-Simpel

Simpel

Vanaf € 4,00

Bekijken →

Odido netwerk

Maandelijks aanpasbaar

Databundel acties

Geen aansluitkosten

Meer informatie →

Sim Only abonnement vergelijken

Vergelijken van Sim Only abonnementen is een slimme stap als je op zoek bent naar een nieuw mobiel abonnement. Vergelijken helpt je geld te besparen, omdat je precies kunt uitzoeken welke provider het beste aansluit bij jouw bel- en internetgebruik.

Je betaalt zo nooit te veel voor iets wat je eigenlijk niet gebruikt. Deze abonnementen staan ook bekend om hun flexibiliteit. In tegenstelling tot abonnementen waar je vastzit aan een toestel, kun je met een Sim Only makkelijker overstappen tussen providers om zo te profiteren van de beste aanbiedingen. Dit geeft je meer controle over je maandelijkse uitgaven, aangezien je niet gebonden bent aan een telefoon.

Het vergelijken van Sim Only providers is aan te raden. Providers bieden een breed scala aan opties die bij verschillende wensen en behoeften passen. Daarom is er altijd wel een abonnement dat precies bij je past. Het vergelijken van Sim Only abonnementen zorgt ervoor dat je abonnement altijd in lijn is met je persoonlijke gebruik en dat je niet onnodig te veel betaalt.

Populaire Sim Only providers in Nederland

 1. Odido
 2. Simyo
 3. Vodafone
 4. 50+ mobiel
 5. Youfone
 6. Simpel
 7. Ben
 8. Hollandsnieuwe

Sim Only abonnementen

Een Sim Only abonnement is een telefoonabonnement waarbij je alleen een simkaart of eSim krijgt van de provider. Je krijgt geen nieuwe telefoon bij het abonnement. Het is een goede keuze als je al een mobiele telefoon hebt die je wilt blijven gebruiken. Omdat je niet betaalt voor een telefoon zijn de maandelijkse kosten van een Sim Only abonnement meestal lager dan bij abonnementen met telefoon. Je betaalt alleen voor de bundel die je kiest, zoals belminuten, sms’jes en data voor internet. Het vergelijken is aan te raden. Dit maakt Sim Only een flexibele en vaak voordelige optie voor mensen die tevreden zijn met hun huidige telefoon of zelf een los toestel hebben gekocht.

Er zijn diverse soorten Sim Only abonnementen, die je zelf kunt samenstellen bij de bekende providers. Het is belangrijk om te vergelijken. Populaire abonnementen zijn:

Sim Only abonnementen 5G

Sim Only abonnementen met 5G bieden toegang tot het nieuwste en snelste mobiele internetnetwerk. Met 5G kun je genieten van supersnelle internetverbindingen, waardoor downloaden, streamen en online gamen veel sneller gaat dan ooit tevoren. Als je een 5G-compatibele telefoon hebt, kun je met een 5G Sim Only abonnement gebruikmaken van deze geavanceerde technologie. Vergelijk de providers met 5G en kies het abonnement dat bij je past.

Sim Only onbeperkt bellen

Als je op zoek bent naar een Sim Only abonnement met onbeperkt bellen, is het slim om de verschillende opties goed te vergelijken. Elke provider heeft zijn eigen tarieven en voorwaarden, dus door te vergelijken vind je het abonnement dat het best past bij jou.

Bij het vergelijken van Sim Only abonnementen met onbeperkt bellen raden wij aan om niet alleen op de prijs te letten. Kijk ook naar de kwaliteit van het netwerk, de klantenservice en eventuele extra’s die worden aangeboden. Sommige providers bieden bijvoorbeeld ook onbeperkt sms’en of toegang tot 4G of 5G internet als onderdeel van hun pakket.

Sim Only onbeperkt internet

Met onbeperkt internet hoef je nooit meer na te denken over hoeveel data je nog over hebt. Of je nu graag films en series streamt, muziek luistert of constant online bent voor werk of social media, een onbeperkt internet abonnement houdt je altijd verbonden.

Waar moet je op letten bij het vergelijken?

Prijs: De kosten kunnen variëren. Kijk niet alleen naar de maandelijkse prijs, maar ook naar eventuele aansluitkosten.
Netwerkdekking: Een goede dekking is cruciaal. Controleer welk netwerk het abonnement gebruikt en hoe de dekking is in jouw gebied.
Snelheid: Onbeperkt internet is geweldig, maar de snelheid speelt ook een grote rol. Zorg ervoor dat de snelheid past bij jouw gebruik.
Contractduur: Let op de duur van het contract. Sommige abonnementen zijn maandelijks opzegbaar, terwijl andere een langere verplichting hebben.

Populaire providers die je kunt vergelijken zijn Odido, Vodafone en KPN.

Sim Only maandelijks opzegbaar

Waar moet je op letten bij het vergelijken?

Kosten: Maandelijks opzegbare abonnementen kunnen iets duurder zijn dan abonnementen met een langere looptijd. Let op de maandelijkse kosten en eventuele extra kosten bij aanmelding.
Dekking en snelheid: Controleer het netwerk en de dekking van de provider. Ook is het belangrijk om de internetsnelheid te bekijken, zodat deze past bij jouw internetgebruik.
Data- en belbundels: Vergelijk de grootte van de databundel en de belminuten. Zorg ervoor dat deze passen bij jouw gemiddelde gebruik om extra kosten te voorkomen.

Populaire providers die maandelijks opzegbaar zijn die je kunt vergelijken zijn Simyo, Youfone, Ben en Hollandsnieuwe.

Data only

Bij het zoeken naar een sim only abonnement dat zich puur richt op data, dus zonder bel- of sms-bundel, is het belangrijk om goed te vergelijken. Deze data-only abonnementen zijn ideaal voor tablets of telefoons waarop je vooral internet gebruikt.

Snelheid: De internetsnelheid is cruciaal, vooral als je van plan bent om veel te streamen of grote bestanden te downloaden. Controleer of het abonnement 4G of 5G ondersteunt.
Kosten: Vergelijk de maandelijkse kosten en let op eventuele aansluitkosten of kosten voor het overschrijden van je databundel.
Netwerkdekking: Een stabiele en snelle internetverbinding hangt af van goede netwerkdekking. Kijk naar de dekkingskaarten van de providers om te zien welk netwerk het beste presteert in jouw gebied.

Populaire providers zijn die je kunt vergelijken zijn Odido, KPN en Vodafone.

Alleen bellen

Deze abonnementen zijn ideaal voor mensen die hun mobiele telefoon gebruiken voor gesprekken en niet voor internettoegang. Hier lees je waar je op moet letten bij het vergelijken van deze abonnementen en wat enkele providers bieden.

Keuzehulp

Waar moet je op letten bij het kiezen van een Sim Only abonnement?

Bij het vergelijken van Sim Only abonnementen zijn er een aantal belangrijke punten waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je het abonnement vindt dat het beste bij jouw past. Hier zijn een paar tips:

 • Bedenk hoeveel data je elke maand gebruikt. Als je veel op internet zit zonder wifi, kies dan voor een abonnement met meer data.
 • Kijk naar hoeveel je belt. Sommige abonnementen bieden onbeperkt bellen aan, wat handig kan zijn als je veel belt.
 • Sommige abonnementen zijn maandelijks opzegbaar, terwijl andere een contract van een of twee jaar hebben.
 • 4G of 5G internet.
 • Vergelijk de kosten die je maakt als je buiten je bundel gaat.
 • Vergelijk de prijzen en let op de actuele acties.

Tip: Acties zijn tijdelijk, bestel een geschikt Sim Only abonnement dan ook snel!

Sim Only providers Nederland

Onderstaande Sim Only providers zijn populair in Nederland.

 • Odido
 • Simyo
 • Vodafone
 • 50+mobiel
 • Youfone
 • Simpel
 • Ben
 • Hollandsnieuwe
Sim only Odido
Sim only Vodafone
Sim only Simpel
Lebara - Sim Only abonnement
Sim only Youfone
Ben - Sim Only abonnement
Sim only - Simyo
Sim Only - hollandsnieuwe