Youfone

youfone-sim-only-175x150Met een Youfone sim only abonnement kies je voor een uitstekend betrouwbaar netwerk en kun je de lopende kosten eenvoudig bijhouden. Je kunt uiteraard zelf je abonnement samenstellen, om ervoor te zorgen dat je alleen betaalt voor de diensten die je daadwerkelijk gebruikt.

Voordelig bellen met Youfone

Je kunt allereerst voordelig bellen met een van de sim only abonnementen van Youfone, aangezien het mogelijk is om voor slechts een paar euro per maand belminuten aan te schaffen. Je kunt er uiteraard voor kiezen een veel groter aantal belminuten aan te schaffen (tot aan eindeloos bellen) en op die manier optimaal gebruik te maken van je mobiele telefoon. Kijk goed naar het aantal MB’s dat je nodig denkt te hebben en sluit eventueel ook een voordelige SMS-bundel af. Je zorgt er op die manier voor dat het Youfone sim only abonnement zo goed mogelijk aansluit bij je wensen.

KPN-netwerk en nummerbehoud

Men zorgt er bij een Youfone sim only abonnement daarnaast natuurlijk voor dat je gebruik kunt maken van het uitstekende netwerk van KPN. Hierdoor heb je altijd overal uitstekend bereik, wanneer je wilt bellen, een SMS wilt sturen of je gebruik wilt maken van sim only internet. Verder kun je onder andere gratis nummerbehoud aanvragen, waardoor het niet nodig is om iedereen op de hoogte te brengen van het feit dat je een nieuw abonnement hebt afgesloten. In plaats daarvan wordt alles goed geregeld wanneer je kiest voor een Youfone sim only abonnement en ga je flink besparen op de kosten.