Vodafone

vodafone-sim-onlyEen Vodafone sim only abonnement biedt je de mogelijkheid om te bellen via een van de meest betrouwbare netwerken van Nederland. Vodafone is naast KPN en T-Mobile een van de grootste aanbieders van mobiele telefoon, waardoor je altijd een uitstekend bereik hebt, waar je ook bent.

Bellen, SMS’en en internet

Een Vodafone sim only abonnement kun je precies zo samenstellen zoals je wilt. Kies ervoor om alleen te bellen met Vodafone Scherp sim only, of kies voor de variant waarbij je zowel belminuten als SMS’jes ontvangt, die je vervolgens natuurlijk uit één bundel af kunt rekenen. Indien je ook gebruik wilt maken van het internet kun je gebruik maken van de sim only abonnementen waar zowel belminuten, SMS’jes als het mobiele internet inzitten. Je kunt dan onbeperkt bellen en SMS’en en je mag maandelijks maximaal 3GB aan data verbruiken, waar je meer dan voldoende aan zal hebben.

Uitstekend netwerk en eigen telefoon

Het grote voordeel van een Vodafone sim only abonnement is dat je kunt bellen met een uitstekend netwerk. Je hebt altijd de beschikking over (snel) mobiel internet en je kunt een telefoongesprek starten, waar in Nederland je ook bent. Verder kun je natuurlijk gewoon gebruik maken van de mobiele telefoon die je al hebt, waardoor je wat dat betreft kiest voor een betrouwbare oplossing. Vodafone is met de sim only abonnementen niet de meest voordelige aanbieder, maar aan de andere kant wel een zeer betrouwbare partij waarmee je ervoor zorgt dat je altijd bereikbaar bent.