Tele 2

tele2-sim-onlyDe Tele2 sim only abonnementen vormen een heel interessante optie wanneer je graag voordelig wilt bellen en je daarnaast zoveel mogelijk vrijheid wenst te hebben. Je kunt de abonnementen maandelijks opzeggen, maar je kunt er ook voor kiezen om een prepaid aansluiting af te nemen.

Maandelijks opzeggen en goedkoop bellen

Met de Tele2 sim only abonnementen heb je de mogelijkheid om deze maandelijks op te zeggen, waardoor je in ieder geval nergens aan vast zit. Men is overtuigd van de eigen dienstverlening en biedt je daarom de mogelijkheid om te vertrekken wanneer je dat wilt. Je kunt er bellen vanaf 2 cent per minuut, waardoor je voor een paar euro per maand kunt kiezen voor een sim only abonnement van Tele2. Wat dat betreft kies je voor een flexibel en een voordelig abonnement, waarmee je kunt blijven bellen met je huidige mobiele telefoon.

Nummerbehoud en Blackberry bij Tele2

Bovendien heb je met een Tele2 sim only abonnement de mogelijkheid om een speciaal Blackberry abonnement af te sluiten en je nummer gratis mee te nemen. Deze aanvullende opties zorgen ervoor dat je ook in speciale gevallen gebruik kunt maken van handige diensten. Met het Blackberry abonnement zorg je voor een speciale aansluiting waarmee je altijd online bent. Het nummerbehoud zorgt ervoor dat je anderen niet stuk voor stuk in hoeft te liggen over je overstap. Wat dat betreft zitten de Tele2 sim only abonnementen op een handige manier in elkaar en kun je op een flexibele manier gebruik maken van je huidige mobiele telefoon.