T-Mobile

tmobile-sim-onlyMet een T-Mobile sim only abonnement kies je voor puur gebruiksgemak, in combinatie met de uitstekende dekking van het landelijke netwerk. T-Mobile heeft zich de laatste jaren weten te ontwikkelen tot een grote speler op de Nederlandse markt, waardoor het een geduchte concurrent is geworden voor KPN en Vodafone, de andere twee leidende partijen op de markt voor mobiele telefonie.

Bellen en SMS’en met internet

Je kunt met een T-Mobile sim only abonnement zowel bellen, SMS’en en internetten, aangezien je de keuze hebt uit een aantal verschillende elementen. Indien je liever geen gebruik maakt van het mobiele internet kun je bellen en SMS’en vanaf slechts een paar euro per maand. Met betrekking tot het internet kun je zelf bepalen van welke snelheid je gebruik wilt maken, af loopt de prijs natuurlijk op wanneer je een hogere snelheid kiest. Denk dus goed na over het gebruik dat je wenst, om daar vervolgens het T-Mobile sim only abonnement op af te stemmen.

Alles uit een bundel

Met een T-Mobile sim only abonnement betaalt je al je kosten uit een bundel, op het internet na. Dat zorgt ervoor dat je geen omkijken hebt naar de verschillende elementen en je simpelweg een vast bedrag per maand betaalt. Het is met betrekking tot het internet van belang om goed te kijken naar de datalimiet die er geldt. Indien je daar liever geen omkijken naar hebt is het mogelijk om een onbeperkte bundel af te sluiten. Het T-Mobile sim only abonnement is er wat dat betreft in de meeste gevallen op gericht om op een heel prettige manier gebruik te kunnen maken van het internet.