Simpel

simpel-sim-onlySimpel sim only abonnementen zijn er voor iedereen, van jong tot oud. Zorg ervoor dat je kinderen altijd naar huis kunnen bellen, of maak zelf gebruik van een voordelig abonnement dat je maar af en toe zal gebruiken.

Controle over je kosten en eigen nummer

Met een Simpel sim only abonnement heb je optimaal controle over de kosten van je abonnement. Je kunt een belplafond instellen om ervoor te zorgen dat je kinderen niet teveel bellen, al kunnen ze hun ouders of een ander contactpersoon altijd blijven bereiken. Daarnaast kun je natuurlijk gratis je eigen nummer meenemen, zodat je niet iedereen op de hoogte hoeft te brengen van je overstap. Dat zorgt ervoor dat Simpel sim only op een heel simpele manier in elkaar zit en je er eenvoudig voor zorgt dat je de kosten beter in de hand kunt houden.

Geen kredietcheck bij Simpel sim only

Bovendien zal men bij Simpel geen kredietcheck uitvoeren, waardoor werkelijk iedereen er een sim only abonnement af kan sluiten. Zit je krap bij kras en ben je juist daarom van plan om flink te gaan besparen op je belkosten? Dan is het verstandig om Simpel eens te overwegen, aangezien je er goedkoop mee kunt bellen naar het buitenland en je ook binnen Nederland zeer scherpe tarieven betaalt. Al deze elementen samen zorgen ervoor dat steeds meer consumenten kennis maken met Simpel, aangezien de Simpel sim only abonnementen een brede doelgroep aanspreken en ze op een heel slimme manier in elkaar zitten.