Sim only internet

Wil je sim only internet afsluiten en ben je op zoek naar de mogelijkheden? Zorg ervoor dat je voldoende MB’s tot je beschikking hebt, maar dat daarnaast ook de snelheid van het mobiele internet past bij je wensen.

Aantal MB’s sim only internet
Het aantal MB’s aan sim only internet bepaalt in hoeverre je er onbeperkt gebruik van kunt maken. Haal je af en toe je mail op en bekijk je wel eens een mobiele pagina? Dan heb je waarschijnlijk voldoende aan 100 of 250MB per maand. Als je wat vaker mail bekijkt en je het ook leuk vindt om af en toe eens internetradio te luisteren of een app te downloaden wanneer je onderweg bent, is het verstandig om 500MB internet af te nemen. De zwaarste gebruikers kiezen 1000MB internet of misschien wel een sim only met onbeperkt internet. Deze hoeveelheden aan sim only internet zijn geschikt voor mobiele bellers die graag video’s bekijken en veel muziek streamen.

Snelheid van sim only internet
Houd niet alleen rekening met het aantal MB’s aan sim only internet dat je tot je beschikking hebt, maar kijk daarnaast ook goed naar de snelheid die men zal leveren. Een snelheid van 2mbps (ongeveer 250KB/s) is voldoende voor de gemiddelde gebruiker. Het is binnen de HSDPA standaarden echter mogelijk om gebruik te maken van sim only internet met een snelheid tot 7,2mbs (ongeveer 900 KB/s). Met de nieuwe LTE-standaarden is het zelfs mogelijk om nog veel sneller sim only internet af te nemen, al loopt de prijs natuurlijk op wanneer je kiest voor een hogere snelheid.