KPN

kpn-sim-onlyDe KPN sim only abonnementen kun je volledig zelf naar wens samenstellen. Kies het aantal belminuten dat je maandelijks af wilt nemen, in combinatie met een aantal SMS’jes en eventueel een aantal MB’s dat je maandelijks wilt kunnen gebruiken. Je betaalt er iets meer dan bij een aantal andere aanbieders, maar daar krijg je dan ook pure kwaliteit voor terug.

Degelijke sim only abonnementen

KPN is nog altijd marktleider op het gebied van mobiele telefonie en beschikt over een meer dan uitstekend netwerk. Je hebt altijd goed bereik en je kunt rekenen op een meer dan uitstekende service vanuit de provider. Uiteraard kun je de KPN sim only abonnementen zelf samenstellen en kun je daarnaast kiezen voor een aantal aanvullende opties. KPN zorgt er op die manier voor dat je relatief voordelig kunt bellen, bijvoorbeeld wanneer je nog een uitstekende mobiele telefoon tot je beschikking heeft.

Extra’s sim only abonnementen

Je kunt de KPN sim only abonnementen bovendien uitrusten met een aantal handige extra’s. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het voordelig internetten binnen Europa, voor maar €10 per maand. Voor hetzelfde bedrag kun je gebruik maken van Spotify Premium. Verder kun je overal ter wereld bellen met een KPN sim only abonnement en is het mogelijk om een speciale Blackberry bundel af te sluiten. Wat dat betreft kun je alle kanten op met de verschillende abonnementen, zodat je altijd belt op de manier zoals je dat wenst.