Hollandsnieuwe

hollandsnieuwe-simonlyMet een Hollandsnieuwe sim only abonnement kies je voor het netwerk van Vodafone, waardoor je op een heel betrouwbare manier gebruik kunt maken van je mobiele telefoon. Maak gebruik van de belminuten, de SMS’jes of wellicht zelfs het mobiele internet dat er beschikbaar is.

Duur van het sim only abonnement

Je kunt uiteraard zelf bepalen of je 1 of 2 jaar gebruik wilt maken van het sim only abonnement van Hollandsnieuwe. Je stelt het contract precies zo samen zoals je wilt, waardoor je er op een soepele manier gebruik van kunt maken en je er zeker van bent dat je met veel plezier zal bellen. Het mooie van Hollandsnieuwe is daarnaast dat men ervoor zorgt dat je niet zomaar over je bundel heen zal gaan. Je kunt de kosten van het Hollandsnieuwe sim only abonnement daarmee uitstekend in de hand houden.

Zelf samenstellen bij Hollandsnieuwe

Je kunt het Hollandsnieuwe sim only abonnement uiteraard volledig zelf samenstellen, door goed te kijken naar het aantal belminuten dat je wenst, het aantal SMS’jes dat je wenst te kunnen versturen en het aantal MB’s waar je graag gebruik van wilt maken. Deze drie elementen zorgen ervoor dat je optimaal aan de slag kunt met je mobiele telefoon. Je kunt er al bellen vanaf een paar euro per maand en ook samen met het internet betaal je een scherpe prijs. De Hollandsnieuwe sim only abonnementen vormen wat dat betreft heel interessante mogelijkheden, waar je uitstekend mee aan de slag kunt.