Hi

hi-sim-onlyMet een Hi sim only abonnement kies je voor het betrouwbare netwerk van KPN, al kun je daarnaast ook profiteren van een aantal speciale acties. Men richt zich op een relatief jonge doelgroep, waardoor het niet vreemd is dat je er de mogelijkheid hebt om onbeperkt gebruik te maken van diensten als Facebook, Twitter en Whatsapp, om berichten te versturen.

Onbeperkt online berichten versturen

Met een Hi sim only abonnement heb je de mogelijkheid om onbeperkt online berichten te versturen, waardoor je altijd optimaal bereikbaar zal zijn. We maken steeds minder gebruik van SMS en ook het aantal gebruikte belminuten loopt sterk terug. De sim only abonnementen van Hi zorgen wat dat betreft voor een heel waardevolle toevoeging. Uiteraard kun je daarnaast zelf bepalen hoeveel belminuten je wilt gebruiken en of je verder mobiel internet af wilt nemen, bijvoorbeeld om Nu.nl te kunnen checken of je reis onderweg te plannen.

Telefoon of tablet

Je kunt Hi sim only abonnementen gebruiken op je mobiele telefoon, maar je kunt er daarnaast voor kiezen om dit te gebruiken met je tablet. Wat dat betreft ben je vrij in de manier waarop je er mee aan de slag gaat en zorg je er in ieder geval voor dat je toegang hebt tot het mobiele netwerk van KPN. Je bepaalt zelf hoeveel je wilt bellen en internetten en betaalt dus alleen voor datgene wat je daadwerkelijk gebruikt. Wat dat betreft heb je alle vrijheid en betaal je met de Hi sim only abonnementen in ieder geval niet teveel.