Ben

ben-sim-onlyMet een Ben sim only abonnement kun je bellen met een degelijk netwerk (T-Mobile), maar bel je aan de andere kant op een heel voordelige manier. Je stelt je abonnement uiteraard gewoon zelf samen, waardoor je betaalt voor de diensten die je ook daadwerkelijk afneemt.

Ben zuinig, soms, regelmatig of vaak

Je kunt bij Ben sim only kiezen uit vier verschillende abonnementsvormen, met betrekking tot de belminuten en de SMS’jes die je afneemt. Je kunt al bellen met minimaal 50 belminuten en 10 sms’jes per maand, waardoor je kiest voor een abonnement dat op een eenvoudige manier in elkaar zit. De prijs is uiteraard zeer laag, waardoor je al voor een paar euro per maand kunt bellen. Kies bij Ben sim only voor Ben Zuinig, Ben Soms, Ben Regelmatig of Ben Vaak, afhankelijk van het aantal belminuten en SMS’jes dat je per maand nodig hebt.

Ben sim only met internet

Je kunt er daarnaast voor kiezen om je Ben sim only abonnement uit te breiden met internet, waardoor je op je mobiele telefoon een email kunt versturen of je de mogelijkheid hebt om de vertrektijden van treinen en bussen te checken. Bepaal zelf welke internetbundel je af wilt nemen en voeg daar eventueel zelfs een extra bundel aan toe. Je kunt er op die manier voor zorgen dat ook je specifieke wensen terug zullen komen in je abonnement. Ben sim only staat bekend om de lage prijs, in combinatie met de uitstekende dekking door heel Nederland, ook op het gebied van 3G-internet.